• Plakater - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3
Plakater - EU Ecolabel, FSC®
Gratis levering ved køb over 399 kr
LEVERING 1-4 ARBEJDSDAGE

KØB 5 PLAKATER, BETAL FOR 3*

*(Vi tilbyder den billigste). Tilbuddet gælder indtil 23/6. 

Vilkår og betingelser

1. Køb

Når du afgiver en ordre, indgås der kun en aftale om det pågældende køb, når Hambedo bekræfter ordren med en e-mail-ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen genereres automatisk af Hambedo-databasen uden manuel gennemgang. I tilfælde af en fejl som (men ikke begrænset til) pris, leveringstid osv.,
forbeholder sig ret til at rette dette efter den kendsgerning.

Du skal være mindst 18 år for at placere en godkendt ordre på vores hjemmeside.

Hambedo forbeholder sig ret til at rette eventuelle trykfejl. Alle billedoplysninger skal ses som eksempler på illustrationer. produkter er ikke garanteret at have samme nøjagtige udseende og tilstand som eksempelbilledet.

2.

Alle priser er inklusive moms på 25%. Når en ordre er bekræftet, kan priserne kun ændres under omstændigheder uden for Hambedos kontrol, såsom (men ikke begrænset til) væsentlige ændringer i råvarepriser, valutaændringer eller ændringer i moms.

3. Leveringer — Leveringstid

Levering er gratis for ordrer på over 399 kr. For andre ordrer er leveringen 69 kr.

Leveringer sendes via DHL eller post. Leveringstiden er typisk 2-5 hverdage.

Transportrisiko:
Vi påtager os ansvaret for risici for forsendelsen under transporten, dvs. Du påtager dig risikoen for eventuelle returforsendelser til os.

Uløste oders:
Hvis du ikke gør krav på din pakke, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr på op til 200 SEK for vores forsendelses- og leveringsomkostninger.

4. Betalingsmuligheder

Hambedo rapporterer alle priser inklusive moms. Der opkræves forsendelsesomkostninger. Ingen andre skatter eller gebyrer vil blive tilføjet, når du afgiver en ordre.

Alle betalinger og refusioner foretages via vores betalingsudbyder, Klarna.

Refusioner vil blive foretaget inden for 14 hverdage efter modtagelse og godkendelse af din returanmodning.

Alle falske eller svigagtige ordrer vil blive anmeldt til politiet; vi vil give alle væsentlige oplysninger såsom IP-numre og andre relevante detaljer.

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige tilbyder vi dig følgende betalingsmetoder. Betaling skal ske til Klarna.

 • Betal i [14] dage: Betalingsperioden er 14 dage fra forsendelse af varerne eller billetter / tilgængelighed dato for tjenesten. Du kan finde de komplette vilkår og betingelser for de markeder, hvor denne betalingsmetode er tilgængelig, her:  Det Forenede Kongerige Tyskland Sverige Norge Danmark Finland Østrig Schweiz og  Nederlandene .
 • Finansiering: Med finansieringstjenesten fra Klarna kan du betale dit køb i fleksible eller faste månedlige afdrag i henhold til de betingelser, der er angivet i kassen. Afdragsbetalingen forfalder ved udgangen af hver måned efter klarnas indsendelse af en separat månedlig faktura. Yderligere oplysninger om Slice It herunder vilkår og betingelser og standard europæiske forbrugerkredit oplysninger, du kan finde her for de markeder, hvor denne betalingsmetode er tilgængelig:  Østrig Det Forenede Kongerige Tyskland Sverige Norge Danmark og  Finland .
 • Direkte bankoverførsel: Tilgængelig i Tyskland, Østrig, Belgien, Italien, Spanien, Polen og Holland. Din konto vil blive debiteret direkte efter placering af din ordre.
 • Direkte debitering: Din konto vil blive debiteret efter forsendelse af varerne eller billetterne/ tilgængelighedsdatoen for tjenesten eller i tilfælde af et abonnement i overensstemmelse med de meddelte tidsfrister. Du vil blive underrettet om datoen(e) via e-mail.
 • Kortbetalinger: Tilgængelig i Sverige, Tyskland og Østrig. Beløbet vil blive reserveret på dit kort og vil blive debiteret efter forsendelse af varerne eller billetter / tilgængelighed dato for tjenesten. I tilfælde af et abonnement vil beløbet blive debiteret i overensstemmelse med de meddelte tidsfrister.

  Betalingsmetoderne Betal i [14] dage, Udsnits- og direkte debitering er kun tilgængelige i tilfælde af en positiv kreditvurdering. Til dette formål videresender vi under ordreprocessen og håndteringen af dit køb dine data til en adresse- og kreditkontrol til Klarna. Vi kan kun tilbyde dig de betalingsmetoder, der er tilgængelige, baseret på resultatet af kreditkontrollen.

  Generelle oplysninger om Klarna og brugervilkårene pr. land kan findes på klarna.com. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og i overensstemmelse med oplysningerne i Klarnas' erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

5. Fortrydelsesret og åbent køb i 30 dage

Når kunderne køber varer fra Hambedo AB, er de berettiget til at udøve deres fortrydelsesret (retten til at returnere en vare eller annullere en købsaftale) i henhold til al relevant lovgivning såsom (2005:59) den svenske lov om fjernaftaler (Distansavtalslagen) eller anden gældende lovgivning. Det betyder, at du har ret til at annullere dit køb ved at sende en besked til Hambedo AB via godkendte kanaler inden for 14 dage fra den dag, du modtog varen (denne 14-dages periode er fristen for at udøve din fortrydelsesret).

Derudover tilbyder Hambedo AB en åben købsperiode på 30 dage.

Hvis du ønsker at udøve din fortrydelsesret, bedes du kontakte Hambedo AB. Den nemmeste måde at kontakte Hambedo AB på er via siden "din konto" på Hambedo AB's hjemmeside. På denne side kan du oprette en sag og få et returnummer. Formålet med returnummeret er at lette identifikationen og
administration for din tilbagevenden. Du kan også underrette Hambedo AB om din hensigt om at fortryde et køb ved at udfylde de relevante fra den svenske forbrugerstyrelse (Konsumentverket). Denne formular skal derefter sendes til Hambedo AB. Formularen kan findes her:
http://publikationer.konsumentverket.se/sv/publikationer/lagarregler/lagar/2angerblankett.html.
Send denne formular til Hambedo AB via den adresse, der er anført under overskriften "Kontakt os" nedenfor.

Når du udøver din fortrydelsesret, skal alle varer returneres til Hambedo AB inden for 14 dage fra den dato, hvor du meddelte Hambedo AB, at du agtede at udøve denne ret.

Det beløb, du har betalt for varerne, herunder de oprindelige forsendelsesomkostninger, vil blive refunderet inden for 14 dage fra det tidspunkt, hvor Hambedo AB modtog meddelelsen om din hensigt om at udøve fortrydelsesretten, betinget af, at Hambedo AB har modtaget det angivne produkt inden for denne tidsramme, eller at der er fremlagt bevis for, at varerne blev sendt korrekt. Refusionsbeløb kan udstedes ved hjælp af en anden metode end den oprindeligt anvendte betalingsmetode.

Du har ret til at undersøge varerne i det omfang, det er nødvendigt for at bestemme de pågældende varers egenskaber eller funktionalitet. Du kan dog blive bedt om at kompensere Hambedo AB for enhver afskrivning af varerne, som en sådan undersøgelse medfører. En sådan kompensation kan være nødvendig, hvis produktet er blevet
bruges eller håndteres i højere grad, end det var nødvendigt for at bestemme dens egenskaber eller funktionalitet. Denne kompensation kan svare til varens samlede salgspris.

6. Klager

I henhold til den svenske forbrugslov (Konsumentköplagen) har du som kunde ret til at indgive en klage i tre (3) år efter, at du har modtaget varen. Hambedo AB overholder den svenske forbrugersalgslov og tilbyder desuden vores kunder et års garanti.

Hambedo inspicerer alle forsendelser, før den sendes. I tilfælde af, at en vare stadig er beskadiget eller er blevet sendt forkert, når den ankommer, vil vi forpligte os til at afhjælpe fejlen gratis.

Vi vil erstatte produkter, som vi har fundet at være forkert afsendt eller beskadiget.

I tilfælde af en gyldig returnering betaler Hambedo AB omkostningerne ved returforsendelsen. Men hvis du har bestilt flere varer end den, du har returneret, er Hambedo ikke ansvarlig for at refundere de fulde forsendelsesomkostninger.

I tilfælde af en tvist følger vi anbefalingerne fra den svenske forbrugerstyrelse(Allmänna reklamnämnden).

7. Personlige oplysninger

Hambedo AB vil i forbindelse med en kundes ordre- eller besøg på hjemmesiden behandle personoplysninger i overensstemmelse med al gældende databeskyttelseslovgivning og vores privatlivspolitik. For mere information om vores fortrolighedspolitik / personlige oplysninger politik, klik her.

8. Garanti

Hambedo AB sælger alle produkter med et års garanti. Produktgarantien gælder for funktionsfejl, der opstår i garantiperioden. Dit faktura-/garanticertifikat er for nemheds skyld det samme dokument. Dette dokument vil komme med forsendelsen som en del af din ordre. Opbevar dette dokument som
det er nødvendigt for at påberåbe sig din garanti eller for at udstede en klage.

9. Leveringsforsinkelser

Hvis der opstår en forsinkelse i forbindelse med levering af en ordre, giver vi dig besked via e-mail. Kunder har ret til at annullere køb i tilfælde af leveringsforsinkelser. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at opfylde din ordre. Der kan dog være omstændigheder, der gør det umuligt at opfylde ordren, såsom når vores leverandører ikke er i stand til at opfylde deres forpligtelser over for os. I sådanne tilfælde forbeholder vi os ret til at fritage os selv fra enhver kompensation til kunden i forbindelse med forsinkelser i leveringen.

10. Undskyldelige kontraktbrud (force majeure)

Et kontraktbrud kan undskyldes, hvis evnen til at opfylde den eller de deri specificerede aktiviteter hindres af en omstændighed, som den fungerende part ikke har kontrol over. Disse overtrædelser vedrører aktiviteter, som parten ikke med rimelighed kunne have taget hensyn til i almindelighed eller i det tidsrum, hvor kontrakten blev indgået. den vedrører også omstændigheder, hvis konsekvenser ikke med rimelighed kunne have været undgået eller overvundet. Eksempler herpå er (men er ikke begrænset til): krigshandlinger, naturkatastrofer, arbejdsstrejker, trafikulykker, dårligt vejr og brand.

Hvis hindringen kun er midlertidig, er kontraktbruddet undskyldelig, så længe det er rimeligt i betragtning af hindringens konsekvenser for at hindre partens evne til at opfylde sine kontraktlige aftaler.

Hambedo AB er ikke ansvarlig for ekstra omkostninger på grund af forsinkelser i leveringen.

11. Adresse og vilkår for aftale

Hambedo AB
Olofsdalsvägen 10
302 41 Halmstad
Org Nr.: 559048-2633
Moms: SE559048263301

E-post: info@hambedo.com

  Item 1 of 0
  Plakater - EU Ecolabel, FSC® Produceret i Sverige
  Fri Frakt På alle ordrer over 299 kr
  Unikke kunstnere Fra hele verden
  Sikra Betalinger Sikker betaling med Klarna