Premium kvalitet
Gratis levering ved køb over 299 kr
Hurtig levering

Returneringer

Hvordan returnerer jeg en vare, og hvad koster det?

Hvis du gerne vil returnere en vare, så kontakt os, og du vil modtage en e-mail med yderligere instruktioner. Hvis du returnerer en vare inden for den normale returperiode, er du ansvarlig for forsendelsen. Hvis der er en fejl eller defekt med produktet eller et andet lignende problem for returnering af varen, betaler vi for forsendelsen. Returneringen er underlagt et gebyr på 159 kr., der fratrækkes din tilbagebetaling.

Kan jeg bytte et produkt?

Vi er desværre ikke i stand til at bytte produkter. Du kan dog returnere en vare i den normale returperiode og derefter bytte din ordre til den ønskede vare.

Hvordan kan jeg sende en klage over et dårligt eller defekt produkt?

Hvis du oplever problemer med et produkt, bedes du kontakte os for mere information, og vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet. Husk altid at indtaste dit ordrenummer, artikelnummeretog kundenavnet på ordren i tilfælde af en klage. Du er velkommen til at tage et billede af varen, da det ofte vil hjælpe os med at løse problemet hurtigere.

Hvordan håndteres tilbagebetalinger?

Alle tilbagebetalinger sker gennem vores betalingsudbyder, Klarna. Hvis du har betalte din ordre direkte, f.eks. med et kreditkort, refunderes pengene oftest via den samme betalingsmetode.

Har jeg fortrydelsesret? Hvad er returperioden?

Som kunde har du lovligt ret til at fortryde dit køb i 14 dage. Derudover tilbyder Hambedo AB en åben købsperiode på 30 dage. I denne periode har du ret og mulighed for at inspicere varen, før du returnerer den. For yderligere information, se venligst vores købsbetingelser.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kan du ikke finde dit spørgsmål? Kontakt os, så hjælper vi dig!

KONTAKT OS
Premium kvalitet På papir og rammer
Gratis fragt På alle ordrer over 299 kr
Unikke kunstnere Fra hele verden
100% sikker checkout Sikker betaling med Klarna